Môj svet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rozhodol som sa privyrobiť si...

.... a zarábať cez internet. Dá sa to vôbec? Alebo ide o podvod? Rozhodol som sa na to pozrieť z bližšia a podeliť sa o skúsenosti.
Neustále sa na mňa z každej strany sypú reklamy a stránky, kde zaručene bez námahy zarobím toľko peňazí, že nebudem tušiť, čo s nimi ďalej. A nastal čas to otestovať. Popri iných veciach som sa rozhodol vyskúšať rôzne "klikačky" a podobné "zaručené" možnosti zárobkov. Musí predsa existovať aspoň pár takýchto stránok, ktoré to myslia vážne. Alebo žeby nie? A dá sa na tom zarobiť tak, ako to tvrdia reklamné banery a maily, alebo budem rád ak mi raz do mesiaca vyjde na pivo? Uvidíme.

Na začiatok som sa zaregistroval na Google a keďže sa mi to zdá najserióznejšie, vyskúšam zarábanie cez AdSense. Na tomto blogu z toho asi nezbohatnem, ale aspoň uvidím, ako to funguje a podelím sa o moje skúsenosti. Zároveň vytvorím novú sekciu pre články s návom Zarábanie online, kde budem písať svoje poznatky a zverejňovať seriózne stránky, spolu so zoznamom podvodníkov.

Uvidíme, možno už čoskoro zbohatnem... :-D

Čo sa deje | stály odkaz

Komentáre

  1. držím
    palce a hlavne, píš o tom, je to zaujímavá téma...:-)
    publikované: 26.04.2012 14:01:56 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ďakujem
    za povzbudenie, určite budem o všetkom včas informovať ;-)
    publikované: 26.04.2012 18:49:35 | autor: maidensk (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014