Môj svet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Next of Kin (Najbližšie príbuzenstvo)

Patrick Swayze ako Chicagský policajt z lazov v Kentucky, ktorý sa snaží dolapiť vraha svojho brata country štýlom v zmysle krvnej pomsty. (****)

Žáner: akčný film
Detaily: USA, 1989, 104 min
Moje hodnotenie:
****
Réžia:
John Irvin
Hrajú: 
Patrick Swayze, Liam Neeson, Adam Baldwin, Helen Hunt, Andreas Katsulas, Bill Paxton, Ben Stiller, Michael J. Pollard, Ted Levine, Neil Giuntoli, Lisa Niemi

Tento film som práve dopozeral už druhý krát a nesklamal ma ani dnes. Zaujímavý príbeh Chicagskeho policajta, ktorý pochádza z lazníckej rodiny v Kentucky, od ktorej sa pokúsil osamostatniť. Vedie mestský život, má manželku a v meste pracuje aj jeho najmladší brat, ktorý si šetrí na vlastný kamión. Všetko je v poriadku až do chvíle, kedy ho zabijú a tak sa začína smrtiaca hra na pomstu, do ktorej hlavný hrdina (Patrick Swayze) zapadne až po uši.

Spočiatku chce všetko vyriešiť legálne a vraha odovzdať polícii a dokonca bráni svojmu staršiemu bratovi vykonať krvnú pomstu na vrahovi, ale keď časom zistí, že to inak nejde, ozvú sa v ňom rodinné pudy a rozhodne sa všetko vyriešiť po starom.

Za zmienku stojí skvelý záver na cintoríne, kedy sa k Patrickovi pridajú ostatní členovia rodiny a spoločne zavŕšia dielo. Ďalší Bčkový film, ktorý je zaujímavý, pútavý a akcie je tam len tak akurát. Určite ho odporúčam a musím si ním obohatiť svoju zbierku filmov. Nehovoriac o tom, že tu uvidíme mnoho známych tvárí...e


Filmy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014